marți, 2 februarie 2016

Rama foto origami/quilling


 Cea mai recenta lucrare este o alta rama foto realizata prin combinatia de quilling cu origami. E tipul de lucrare ce ma pasioneaza cel mai mult. Aceste rame mi se par speciale, originale, cred ca pot creea efectul "wow" atunci cand sunt daruite si pot si aleternativa, lucrata manual, la traditionala rama foto daruita celor carora nu prea stii ce sa le oferi. Partea buna este ca sunt usor de personalizat in asa fel incat sa se muleze pe profilul celui/celei care primeste.
 
 Sunt cateva elemente de nou comparativ cu celelalte rame de pana acum, iar una dintre ele este ca sistemul de prindere este realizat dintr-o panglica infasurata in asa fel incat sustine cu succes greutatea lucrarii. Asta aduce o serie de avantaje si cred ca este si mai eleganta decat precedentele solutii de prindere.(marturisesc: am visat sistemul asta intr-o noapte: ciudat, nu?)
 
 Un alt element de nou este dat de grosimea ramei (elementul de origami). Am folosit ceva semanator pentru aceasta rama ce avea un suport (pentru birou). O rama de aceasta grosime devine mult mai grea si deci, cu cat este mai mare, cu atat devine mai greu de sustinut. O alta problema care s-a rezolvat cu noul sistem de prindere. Nu am lipit spatele pentru ca vreau sa o folosesc pentru o poza care sa ramana mereu in aceasta rama. Voi lipi spatele dupa ce voi avea pregatita fotografia, dar va arat cum arata partea din spate:

 Imagini din unghiuri diferite
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu